Home Over mij!
Over Erwin! PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Erwin   
zondag, 21 december 2008 18:15

Hallo en welkom op kalix.nl, mijn website.

Ik ben Erwin van der Stelt, bouwjaar 1982. Momenteel werk ik bij Unit 4 Agresso Software B.V. als software ontwikkelaar. Daarvoor heb ik een aantal andere werkgevers gekend waaronder: Getronics PinkRoccade, Proxsys* en Figuresoft.

Na basisschool "de Morgenster" in Sleeuwijk heb ik, ook in Sleeuwijk, de havo gedaan aan het Altena College. Ik ben geïnteresseerd geraakt in elektronica en heb daarom de keuze gemaakt om HBO technische Computerkunde te gaan doen op de hogeschool breda, wat later Avans hogeschool is gaan heten.

Tijdens de diverse banen die ik inmiddels gehad heb ben ik alijd bezig gebleven om nieuwe dingen bij te blijven leren. Op deze manier heb ik diverse certificeringen zoals CCNA, MCAD, MCTS, Prince 2, ASL en nog enkele andere behaald. In de IT wereld is het bij blijven zeer belangrijk.

Sinds 2 Juli 2007 woon ik samen met mijn aanstaande vrouw Miranda van der Stelt - Visser in Ridderkerk. Wij hebben het voornemen om op 26 Juni 2009 in het huwelijksbootje te stappen gestapt. Dit leek ons na een 'proefperiode' van ruim 7 jaar toch wel een logische volgende stap.

In mijn vrije tijd probeer ik twee keer in de week te gaan fitnessen. Daarnaast doe ik van alles wat met de computer van doen heeft, waaronder nu ook deze website. Ik kijk graag film, kook regelmatig de dagelijkse kost en ga het liefst op vakantie naar plekken waar ik nog niet geweest ben.

Mijn volgende reis zal onze huwelijksreis gaan worden. We gaan naar de westkust van Amerika om daar met de auto zo'n beetje de gehele westkust langs te rijden.

Laatst aangepast op zondag, 28 juni 2009 16:55