Home Over Miranda!
Over Miranda! PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Miranda   
zondag, 21 december 2008 18:23

 

Ik heb van Erwin ook een stukje op zijn site gekregen en daarom zal ik kort even iets over mijzelf vertellen. Ik ben Miranda Visser alias ‘Juf Miranda’ en 23 lentes jong!  ik

Na de basisschool ben ik verder gegaan met de havo op de Oude Hoven. Eerst 3 jaar in Hardinxveld-Giessendam en de laatste 2 jaar in Gorinchem. Na dat diploma binnen gehaald te hebben, ben ik verder gaan studeren op de Hogeschool Rotterdam. Daar heb ik na 4 jaar studeren in juni 2007 mijn pabodiploma weten te behalen. Helaas had ik niet meteen werk en heb ik een paar weken in de kinderopvang gewerkt. Terwijl mijn proeftijd daar nog niet voorbij was, werd ik gebeld door een school in Berkel en Rodenrijs met de vraag of ik daar wilde komen werken. Het ging om vervanging van iemand die naar alle waarschijnlijkheid toch wel langdurig uit de roulatie zou zijn. Dat was te mooi om waar te zijn en de week daarop ben ik begonnen in groep 4 op basisschool ‘De Klipper’. Het ging allemaal zo goed dat ik een jaarcontract aangeboden heb gekregen voor het schooljaar 2008-2009. En zo ben ik dit jaar begonnen in mijn ‘eigen eerste echte klas’, groep 1/2D.  

Op 2 juli 2007 hebben Erwin en ik de sleutel gekregen van ons eerste huisje. Na een aantal weken hard klussen, gelukkig met veel hulp, zijn wij in ons mooie stulpje getrokken. We wonen er heerlijk en op 26 juni 2009 gaan we dan toch eindelijk trouwen. Dat mag dan ook wel…als je sinds 23-03-2002 bij elkaar bent!!! 

In mijn vrije tijd lees ik graag een goed boek, kijk een leuke film en koken vind ik ook geen straf om te doen. Lekker op vakantie gaan, doe ik ook graag. Het liefst ga ik naar plekken waar ik nog niet ben geweest. Dat komt goed uit, want dat vind Erwin ook het leukst. Daarnaast ben ik sinds begin 2008 aangestoken met het ‘scrapvirus’ en vind ik het heerlijk om mijn foto’s te scrappen. Daar zal ik zo nu en dan ook wat van laten zien op deze site.

 

Laatst aangepast op zondag, 05 juli 2009 07:13