Home Algemeen Erwin HET WAS SUPER!!!!
HET WAS SUPER!!!! PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Miranda   
vrijdag, 26 juni 2009 00:00
Dan mogen jullie elkaar nu feliciteren.Wat hebben wij een prachtige dag gehad zeg vrijdag!!!
's Morgens al vroeg op, kapper was er om iets voor half 8, met een uur zat m'n kapsel en make-up al helemaal goed Toen rustig nog even wat drinken en naar boven. Met m'n moeder en tante mezelf in m'n jurk gehesen en toen was het wachten op Erwin.
En ja hoor, daar kwam tie aan in onze mooie gehuurde audi TT en mocht ik de trap af naar beneden!!! Wat was het gaaf om elkaar zo te zien, echt geweldig!!! Nog even rustig naar elkaar kijken en bijkomen en om 10 uur zijn we naar school gegaan. 2 fotografen en 2 ceremonimeesters mee.
Toen we aankwamen rijden bij school, voelde ik voor het eerst even de zenuwen in m'n benen. De hele school stond dus buiten op me te wachten. Mijn klas met bogen waar we onderdoor moesten. En iedereen stond voor ons te zingen 'lang zullen ze leven'. Ow echt onbeschrijfelijk wat er dan door je heen gaat. Zo geweldig. Toen in de hal van alle klassen nog hun zelfgemaakte cadeau ontvangen en als laatste nog even in mijn eigen klas. Daar hadden de kids een lied voor me gemaakt en kreeg ik een heel gaaf cadeau! Een vader van een jongen uit mijn klas had alle kinderen mooi op de foto gezet en daar een super mooi boekje van gemaakt. Bij iedere foto staat een stukje wat de kinderen gezegd hebben.
Toen richting huis, daar even snel een broodje naar binnen stouwen en wachten op de daggasten. Die kwamen rond 1 uur allemaal binnen druppelen. Ik hou niet van in de belangstelling staan, maar wat vond ik het leuk dat iedereen ons zo mooi vond
Paar minuten voor half 2: alle gasten zijn richting gemeentehuis en eindelijk mogen wij dan ook. Joehoe Iedereen stond ons mooi op de wachten naast de rode loper, wij uitstappen, zegt er iemand 'Erwin je jasje nog' ........ ehm toen werd het heel stil en moesten wij heel hard lachen..... die hing nog netjes over de stoel in het huis bij mijn ouders. Wij weer instappen en met 3 minuten waren wij terug. Herkansing, nu met jas

Toen de ceremonie, echt heel mooi!! Zo op ons en echt onbeschrijfelijk. Hebben vol aandacht zitten luisteren.
Na de ceremonie zijn wij foto's gaan maken en de gasten gingen vast naar de feestloctie. Toen wij er weer waren hebben we heerijk gegeten...BBQ en was het om 20:00 uur tijd om de avondgasten te ontvangen en er een super feest van te maken.
Bijna aan het eind van de avond zeggen mijn broers 'Jullie denken wel dat je straks naar huis mag, maar jullie gaan niet naar huis, julie gaan lekker in een hotel slapen' Nou dat hebben we geweten. Wat een super de super de super de luxe suite hadden we, heerlijk ontbijt op bed, heerlijk in het bubbelbad geweest, super geslapen. Echt heel gaaf!

De dag is voorbij gevlogen, maar we hebben echt van ieder moment genoten!!! Het was zo'n mooie dag, iedereen blij, mooi weer, alles liep super, geen zorgen, alleen maar genoten!!!!

De eerste foto's staan er inmiddels ook, maar er zullen er vast nog meer gaan volgen.
Laatst aangepast op maandag, 29 juni 2009 06:37