Home Trouwen
Trouwen
En dan nu de Ringen! PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Erwin   
vrijdag, 20 februari 2009 20:04

We zijn net nog even het centrum in geweest voor de nodige boodschappen. Je kent dat wel: mandarijntjes, spinazie, salade, stoofpeertjes en twee ringen... Tongue out

Eigenlijk wilden we eerst even gaan kijken bij de juwelier, maar de twee mensen die er liepen waren allebei al bezig. Daarom zijn we eerst maar even naar de groentenboer gegaan voor hetgene hierboven. Daarna zijn we weer terug gegaan naar om trouwringen te gaan bekijken.

Na heel leuk te zijn geholpen door de mevrouw in de winkel en heel veel ringen bekeken te hebben, zijn we uiteindelijk geslaagd.

Laatst aangepast op vrijdag, 20 februari 2009 20:26
 
Kaarten uitgezocht! PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Miranda   
zondag, 18 januari 2009 18:43

Zaterdagmiddag hadden wij een afspraak bij een drukker om kaarten te bekijken. We waren wat aan de vroege kant, maar dat was geen enkel probleem. We konden rustig aan een tafel gaan zitten en zelf de mappen met kaarten pakken en gaan bekijken. Als we wat leuks tegenkwamen werd ons aangeraden om dat even op te schrijven. Na 2 uur en heel veel mappen verder, hadden we dan ook een leuk lijstje met kaarten die we mooi vonden....

.....Toen weer de mappen erbij en de kaart opzoeken die we opgeschreven hadden en dan moet je weg gaan strepen. Dat ging eigenlijk vrij vlot...tot we nog 2 kaarten over hielden, haha Wink Dat werd wel even moeilijk, maar we zijn eruit. En het leuke is nog...het is een kaart geworden die we op de trouwbeurs ook gezien hadden. Hebben we daar ruim 2 uur over moeten doen Wink.

's Avonds en vanmiddag flink aan het stoeien geweest met de tekst. Pfff lastige klus hoor, maar we denken dat het aardig gelukt is. Eind van de week nog maar eens een keer lezen en dan kijken of we het zo houden. Jullie zien de kaart wel verschijnen, wanneer het bijna zover is!!!

Groetjes Erwin en Miranda

 
Kijken naar ringen PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Miranda   
zondag, 11 januari 2009 19:45

Vrijdagavond en zaterdagmiddag zijn wij een aantal juweliers afgeweest om wat ringen te bekijken. We hadden al wat folders thuis, maar wilden eens in het echt gaan kijken. Wat een keus zeg, niet normaal. Gelukkig ook al heel veel wat we niet mooi vonden, maar er zaten ook verschillende ringen tussen die we wel mooi vonden.
Heel fijn was ook dat we qua smaak echt heel dicht bij elkaar zitten, haha. Dan hebben we straks tenminste allebei dezelfde ring.....en ik natuurlijk met een steentje, bling bling. Laughing Ergens in maart ofzo maar eens echt gaan uitzoeken.

 
Wij kunnen op huwelijksreis! PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Erwin   
vrijdag, 24 oktober 2008 20:29
Zo wij hebben de vliegtickets voor onze huwelijksreis vast geboekt! Vrijdag 10 juli :flying: wij naar Los Angeles, en maandag 3 augustus vertrekken we uit San Francisco om op dinsdag 4 augustus weer te landen in Amsterdam! :-d
We gaan een flinke rondreis maken met een :driving: door het westen en noordwesten van Amerika en pikken ook nog een stukje Canada mee. Deze reis gaan we verder helemaal zelf samenstellen en dus ook zelf de overnachtingen regelen. Dat vergt dus nog even flink wat uitzoek werk, maar we hebben al wel de route samengesteld. Nu nog bij de juiste plaatsen een hotel zien te vinden. Gaat helemaal goed komen en is ook erg leuk om uit te zoeken.:-d We hebben nu al enorme :crazy: voorpret en heel veel zin om in 3,5 week zoveel mooie plekken te gaan zien. 
We houden jullie op de hoogte van de verdere ontwikkelingen over onze reis.
(k)
 
De datum en voorbereidingen... PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Miranda   
zaterdag, 20 september 2008 20:24

Jaja weer even geleden, maar de datum staat helemaal vast inmiddels. 26-06-2009 wordt de grote dag voor ons :-d
De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang. Zo hebben we onze trouwlocatie dus geregeld, maar ook de feestlocatie staat vast. De fotografen hebben wij ook gevraagd en heel erg enthousiast hebben zij ja gezegd!

Vandaag ben ik met mams en schoonmams zomaar naar jurken wezen kijken. Gewoon zomaar om te oriënteren....Eerst in Rotterdam, heel druk in de winkel en daar een afspraak gemaakt voor ergens volgend weekend. Toen nog maar even naar Dordrecht gereden om daar te kijken. Die vrouwen in de winkel vonden het erg leuk dat we kwamen kijken, maar hadden weinig tijd en vroegen of we een afspraak wilden maken. Toch konden ze het niet laten om het één en ander te schuiven, waardoor we een uur later toch terecht konden en ik ook echt kon gaan passen. Man om man wat een hoop keus en aardig wat jurken aangehad. Alles had wel wat....uiteindelijk nog een laatste jurk en ja hoor!!! Vanuit het pashokje één woord: 'SUPER' Helemaal enthousiast, iedereen vond me mooi....Wat een dagje oriënteren wel niet kan brengen!!!! De jurk is uitgezocht!!! Nu nog 9 maanden mijn mond houden ;-) Dus niet teveel vragen allemaal ;-)