Home Tweakers.Net Tweakers.net
Tweakers Mixed RSS Feed
 • Vijf gaming headsets van 100 euro - Gelijke prijs, grote verschillen
  Uit het aanbod van recent verschenen gaming headsets voor de pc testten we vijf modellen die rond de 100 euro kosten. De verschillen zijn groot, maar er is geen duidelijke winnaar.

 • Twitter stuurt notificaties naar gebruikers die Russische bots volgen
  Twitter stuurt een notificatie naar gebruikers als zij een account hebben gevolgd waarvan wordt vermoed dat het een bot gelinkt aan de Russische overheid is. Na intern onderzoek heeft Twitter tienduizenden accounts gevonden waarvan wordt vermoed dat zij de afgelopen Amerikaanse presidentsverkiezingen probeerden te beïnvloeden.

 • YouTube stelt team samen om ongewenste content sneller te ontdekken
  YouTube komt met de zogenaamde Intelligence Desk, een team van mensen dat de taak krijgt om ongewenste video's sneller te herkennen en te verwijderen van de site. Er wordt data van Google gebruikt, maar ook informatie die door de community wordt verstrekt.

 • Facebook gaat 'vertrouwd' nieuws prioriteit geven
  Facebook gaat nieuwsbronnen een 'ranking' geven, waarmee wordt aangegeven hoe betrouwbaar een bron is. Vanaf volgende week gaat de sociale-netwerksite beginnen met de implementatie, door te beginnen met gebruikers te vragen hoe vertrouwd ze zijn met een bepaalde bron.

 • Google repareert wifi-fout in Chromecast-software
  Google heeft een softwarefout gerepareerd die ervoor zorgde dat de Cast-software, die wordt gebruikt om content naar bijvoorbeeld een Chromecast te streamen, wifi-problemen veroorzaakte. De update komt sinds vrijdag binnen bij Android-gebruikers.

 • Far Cry 5 - Trucks, helikopters en beren in Montana
  Een tweede, uitgebreidere speelsessie met Far Cry 5 toont aan dat de game veelzijdiger is dan hij op de E3 leek. Bovendien is hij in technisch opzicht een stuk stabieler geworden.

 • Amazon voegt Alexa-spraakassistent toe aan Alexa-app
  Amazon heeft zijn spraakassistent Alexa toegevoegd in de gelijknamige app. De assistent biedt alle functies die hij ook heeft op de Echo, al is het niet mogelijk om een telefoon met een spraakcommando te activeren.